트러플, 캐비아 :
한국 쉐프의 맛
트러플과 케비어를 수입하는 비밀이야 부티크의 프로모션을 위한 쿡북을 디자인했습니다. 각기 다른 개성을 지닌 미쉐린 스타 레스토랑을 포함한 트러플 55명, 캐비아 47명의 셰프들이 섬세하고 다양한 레시피를 선보입니다. 표지는 대조를 이루도록 컬러를 지정하여 시각적인 긴장감을 더하고, 미니멀한 타이포그래피를 사용하여 화려한 화보와 레시피 또한 대조되도록 구성했습니다. 각 레시피가 고유한 특성을 갖고 있어 책 전체에 다양한 색감과 톤을 부여하는 요소가 되었습니다. 디자인 컨셉은 '맛의 미학'을 시각적으로 표현하려는 의도를 담아, 화려하면서도 세련된 조화와 대조를 강조했습니다.
트러플과 케비어를 수입하는 비밀이야 부티크의 프로모션을 위한 쿡북을 디자인했습니다. 각기 다른 개성을 지닌 미쉐린 스타 레스토랑을 포함한 트러플 55명, 캐비아 47명의 셰프들이 섬세하고 다양한 레시피를 선보입니다. 표지는 대조를 이루도록 컬러를 지정하여 시각적인 긴장감을 더하고, 미니멀한 타이포그래피를 사용하여 화려한 화보와 레시피 또한 대조되도록 구성했습니다. 각 레시피가 고유한 특성을 갖고 있어 책 전체에 다양한 색감과 톤을 부여하는 요소가 되었습니다. 디자인 컨셉은 '맛의 미학'을 시각적으로 표현하려는 의도를 담아, 화려하면서도 세련된 조화와 대조를 강조했습니다.
Truffle, Caviar: The Taste of Korean Chefs
We designed a cookbook for bimiriya boutique, which imports truffles and caviar, as part of their promotional efforts. The cookbook features delicate and diverse recipes from 55 chefs specializing in truffles and 47 chefs specializing in caviar, including those from Michelin-starred restaurants. The cover was designed with contrasting colors to add visual tension, and minimal typography was used to ensure that the vibrant photography and recipes also stand out. Each recipe has its own unique characteristics, contributing various colors and tones throughout the book. The design concept aims to visually express the "aesthetics of taste," highlighting a sophisticated balance of vibrancy and contrast.
We designed a cookbook for bimiriya boutique, which imports truffles and caviar, as part of their promotional efforts. The cookbook features delicate and diverse recipes from 55 chefs specializing in truffles and 47 chefs specializing in caviar, including those from Michelin-starred restaurants. The cover was designed with contrasting colors to add visual tension, and minimal typography was used to ensure that the vibrant photography and recipes also stand out. Each recipe has its own unique characteristics, contributing various colors and tones throughout the book. The design concept aims to visually express the "aesthetics of taste," highlighting a sophisticated balance of vibrancy and contrast.
2024 bimiriya boutique
240 x 320 mm
448 p
hard cover
hot stamping
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hot stamping
design.
yeonsu nam
photo.
grid studio
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